MONEYPULÁCIÓ – 1 AMOLYAN „HÚBAZZMEG” KÖNYV

„ HÚBAZZMEG” másképpen „vazzzzzeeeg”: Urbánus frazeológia (városi szóhasználat). A sajátos ún. „AHA-élmény” pillanatának megfelelő retorikai érzékeltetésére szolgáló széles körben elterjedt szakkifejezés. Ez az összetett cselekvéssorozat, amikor a felismerést azonmód tett is követi, a homlokodra csapsz és hangosan aszondod: „vazzzzzeeeg”. Ezzel egy időben pedig az a bizonyos sokat emlegetett tantusz éktelen nagy robajjal végre a földre esik, te pedig hálát adsz az Úrnak, hogy megvilágosodtál. Vagy legalábbis megtetted az első lépést a megvilágosodás felé. Vagy azt hiszed, hogy megtetted.

A TELJES TRILÓGIA WEBOLDALA

A TRILÓGIA A NEMZETI INTERNETFIGYELÔN

A kis táblára kattintva rövid ismertetőt olvashatsz a könyvről, melyben a szerző felvázolja számodra mi vár rád, ha kézbe veszed ezt a vaskos kötetet és Mammon világában, a barbárkapitalizmusban elsődleges fontosság, a pénz utáni futkosás, hajkurászás helyett olyan – elsőre haszontalannak tűnő tevékenységekkel múlatod a drága idődet, mint könyvek olvasása és lapozgatása! Jó olvasást és jó szórakozást!

Kattints a kis táblára! Tulajdonképpen a könyv impresszuma lenne ez a kis oldal, de valójában nem az, inkább amolyan impresszum helyettesítő. Tudod, az impresszum a könyvnek az a része, ami amúgy a lőtéri kutyát se érdekli, éppen ezért nem is olvassa el senki. Én azonban arra kérlek, ezúttal tégy kivételt és olvasd el!

A kis táblára kattintva az ajánlók oldalára jutsz. A megjelenés előtt odaadtam a könyvet néhány olyan barátnak, ismerősnek, akikről úgy gondoltam, hogy oda kell adnom nekik. Ők elolvasták, most pedig te olvashatod el, hogy ők mit olvastak el és ki a könyvből.

A kis táblára kattintva a kötet részletes tartalomjegyzékéhez jutsz.

A kis táblára kattintva a könyvhöz készült videóelőzetesek oldalára jutsz. Most felteheted a kérdést – persze teljes joggal – „mi a rossebnek videóelőzetes egy könyvnek? Nos, egyrészt az emberek ma már nem szeretnek olvasni, leszoktatták őket róla (és ez folyamat már az iskolában elkezdődik), másrészt a könyv filmeken keresztül szól az Olvasóhoz. Hát ezért.

A végére hagytam a – legalábbis a szerző számára – legfontosabb táblát. Itt tudod megrendelni az általad szimpatikusnak talált könyvet. Itt nincs lezsírozott közbeszerzés, csókosoknak fű alatt odaítélt fix állami megrendelés, itt egyik könyv támogatja a másikat. Ha elfogy, ki tudom adni a következőt. Szóval ne tartson vissza semmi, kattints egész nyugodtan!